Hotel Flora DBL Standard Plus, Mamaia

Situare: In centrul statiunii, la 20 m de plaja si 50 m de lacul Siutghiol. Hotelul beneficiaza de o pozitie privilegiata fiind situat la mica distanta de principalele puncte de atractie: AquaMagic, Satul de Vacanta, Telegondola, Teatrul de Vara, Casino. Plaja larga, nisipoasa, cu intrare lina in apa. Capacitate: 10 nivele, 309 camere duble si 30 apartamente.

Dotari generale: Hotel renovat in 2011; 2 restaurante, dintre care unul de 3* cu o capacitate de 90 locuri, 3 televizoare LCD, cu sistem de servire a-la-carte si unul self service pe timp de vara cu o capacitate de 600 locuri, dotat cu A.C., 3 sali de conferinte, 2 terase, lift, piscina numai vara, bar, stand presa locala si centrala, parcare auto (in limita spatiului, gratuita).

Dotari camere: Mobilier nou, baie cu dus, televizor LCD (TV cablu si satelit), frigider tip mini-bar, geam termopan, apa calda non-stop, A.C., internet wireless, mocheta noua. Accesul in camere se face pe baza de cartela magnetica. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, toate camerele au vedere laterala spre mare si lac, exceptand o parte din cele aflate la parter. La fiecare nivel este disponibil pentru turisti cate un balcon spatios de unde se pot admira marea, plaja si faleza. Apartamentele au in plus o canapea extensibila in living, 2 televizoare LCD, birou cu scaun ergonomic si uscator de par.

Servicii: Mic dejun bufet suedez, celelalte mese sistem fisa cont.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti: Copiii pana la varsta de 9 ani inclusiv au cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar; copiii de la 10 la 14 ani inclusiv au cazare gratuita fara pat suplimentar , iar mic dejun este obligatoriu; copiii de la 15 la 17 ani inclusiv – obligatoriu pat suplimentar cu mic dejun.

Read more ...


Prices starting at .
Book now

See directly on Google Maps ™ waze waze

Book a room now:

Double room, 2 adults

Date in Date out Number of days Minimum price / room Meal options