Hotel Petrolul, Eforie Nord

Situare: In Eforie Nord, cu deschidere panoramica spre statiune si Lacul Techirghiol, la 50 m de statia CFR si Lacul Techirghiol si la 500 m de plaja.

Capacitate: 210 locuri clasificate la categoria 2 stele.

Dotari generale: Restaurant, baza de tratament, lift modern, magazin alimentar , centrala termica, piscina acoperita cu apa termala, piscina in aer liber pentru copii, spatii joaca pentru copii, camera special amenajata pentru copii.

Dotari camere: Toate camerele au balcoane cu geamuri termopan, grup sanitar propriu modernizat cu cadita dus; sunt dotate cu televizor, frigider, aer conditionat.

Baza de Tratament: Baza de tratament cu o suprafata de 1540 mp, ofera tratament balneofizical si recuperare pentru 600 pacienti/zi cu medici specialisti, asistenti si cuprinde bazin-apa incalzita si sarata, cabinete tratamente, aparatura medicala specifica. Baza de tratament este amenajata pentru tratarea afectiunilor reumatismale degenerative si inflamatorii, afectiunilor post-traumatice, neurologice, periferice si ale sistemului nervos central, afectiunilor ginecologice, dermatologice, respiratorii. Tratamentul beneficiaza de aportul namolului sapropelic, bioclimatului marin si apei sarate a Lacului Techirghiol.

Micul dejun este in valoare de 25 lei/persoana si se va servi in perioada 11.07-29.08.2015 sub forma de bufet suedez.

In perioada 25.07-23.08.2015, pranzul este 35 lei/zi/persoana si se serveste sub forma de bufetsuedez. Pentru aceasta perioada intrarea se face cu pranzul , iar iesirea cu micul dejun.

Facilitati copii - cazare:

- Pentru un copil cu varsta mai mare de 5 ani, insotit de doi adulti platitori, se va incasa suma de 12 lei/zi/persoana, fara acordarea de pat suplimentar ;

- Copiii peste 12 ani se considera adulti;

- Pentru doi copii cu varste de pana la 12 ani, se va asigura pat suplimentar contracost, sau se va achita taxa de 12 lei/copil, fara pat suplimentar;

- Patul suplimentar se taxeaza cu 29 lei/zi.

Facilitati copii - pentru bufet suedez:

- un copil 0-5 ani are gratuitate la cazare cu mic dejun (11.07-29.08) si acces gratuit la dejun bufet suedez (25.07-23.08)

- un copil 5-12 ani achita 50% din valoarea micului dejun (11.07-29.08) si 50% din valoarea pranzului (25.07-23.08)

Nu se accepta cazarea persoanelor insotite de animale de companie.

Read more ...


Prices starting at .
Book now

See directly on Google Maps ™ waze waze

Book a room now:

Double room, 2 adults

Date in Date out Number of days Minimum price / room Meal options