Hotel Belona, Eforie Nord

Situare: In partea de nord a statiunii, pe malul marii, avand o pozitie privilegiata. Hotelul este situat la circa 20 m de plaja.

Dotari generale: Salon restaurant cu 100-150 de locuri, bar, terasa, lift modern, seif.

Dotari camere: TV, minibar, baie, A.C., telefon. Camerele au balcon si permit instalarea patului suplimentar. Toate corpurile de cazare au vedere partiala la mare.

Servicii masa: ALL Inclusive - Toate mesele se vor servi in sistem bufet suedez in Restaurantul Belona. Bauturile alcoolice/non alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor:bauturi alcoolice (bere draft, selectie de vinuri, bauturi traditionale romanesti), bauturi racoritoare (sucuri-acidulate si neacidulate), cafea, ceai, apa plata, apa minerala.

Micul dejun se serveste intre orele 07.30-10.30;

Pranzul va fi servit intre orele 12.30-15.00;

Cina va fi servita intre orele 19.00-21.30.

In afara restaurantului Belona , complexul dispune de o autoservire-unde turistii pot servi masa contracost in orice interval orar al zilei.Bauturile servite din incinta hotelului sunt contracost si NU sunt incluse in pachetul All Inclusive.

Important : In lunile mai, iunie si septembrie, masa se va servi sub forma de bufet, meniu fix sau a la carte, in functie de numarul de turisti aflati in hotel.

Produsele oferite in sistemul All Inclusive se vor consuma doar in incinta restaurantului Belona, in timpul sejurului, pe parcursul desfasurarii mesei.

Turistii care opteaza pentru serviciile All Inclusive, au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazare.

Valoarea mesei cuprinsa in catalog pentru luna septembrie este de 50 lei/zi/persoana, pentru o masa principala.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:

- 1 copi < 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar in camera cu 2 adulti platitori; Pentru pat suplimentar se achita 50% dintr-un loc de cazare;

- 1 copil 7-12 ani neimpliniti achita 50% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar

- Al doilea copil 7-12 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita 50% contravaloarea mesei

- Copii 12-18 ani neimpliniti, achita 70% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar.Peste 18 ani –se considera adult.

Nu este permis accesul cu animale de companie!

Read more ...


Prices starting at .
Book now

See directly on Google Maps ™ waze waze

Book a room now:

Double room, 2 adults

Date in Date out Number of days Minimum price / room Meal options