Hotel Dacia Sud, Mamaia

Hotelul este situat la intrarea in statiune dinspre Delfinariu, la circa 10 metri de plaja, alaturi de Hotel Bavaria Blu.

Servicii masa: Masa se serveste in cadrul Restaurantului Dacia Sud. Micul dejun se acorda in regim bufet, restul meselor in sistem a la carte - bonuri valorice. Micul dejun – 30 lei/zi/persoana.

Dotari generale: Restaurant propriu, bar receptie, terasa, sala de conferinte cu 100 de locuri, parcare, centrala termica proprie. Nu se accepta animale de companie.

Dotari camere: Camerele sunt renovate, dotate cu AC, TV, minibar, telefon, internet wireless, balcon, uscator par, telefon, mocheta, geam termopan, acces pe baza de cartela magnetica.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti: 0-5 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si mic dejun; 5-7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita 20 lei/zi micul dejun; 7-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita micul dejun integral – 30 lei/zi; 12-16 ani neimpliniti achita 50% dintr-un loc de cazare cu pat suplimentar si achita micul dejun integral – 30 lei/zi.

In garsoniera a treia persoana cu varsta peste 12 ani achita 50% dintr-un loc de cazare si achita micul dejun integral. Camerele duble nu permit decat introducerea unui singur pat suplimentar. Pentru adulti nu se pot oferi paturi suplimentare.

OFERTA SPECIALA - Zile gratuite de vacanta,, platesti 6 nopti si stai 7’’– platesti 6 nopti cazare cu mic dejun si bonuri valorice de 30 lei/zi/persoana si primesti gratuity 1 noapte cazare cu mic dejun. Oferta este valabila pentru perioada 01.06-01.07.2017 si 26.08-10.09.2017. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

Citeste mai mult ...


Preturi incepand de la .
Rezerva acum

Rezerva acum o camera:

Camera dubla, 2 adulti

Data intrare Data iesire Numar zile Pret minim / camera Variante masa