Hotel Meteor, Jupiter

Amplasare hotel: in centrul Statiunii Jupiter, intre hotelurile Cometa si Capitol, la 20 m de plaja

Prezentare hotel: 214 camere duble si 9 garsoniere, dispuse la parter si 8 nivele , 3 lifturi, receptie moderna, restaurant propriu amplasat pe malul marii (800 locuri), bar de zi , terasa (250 locuri), braserie, seif, sala de

jocuri electronice pentru copii, inchiriere jocuri table, remi si rachete de badminton, sala de jocuri, sala de conferinte complet utilata (150 locuri), spatii verzi amenajate cu scaune, mobilier de gradina si umbrele, parc

de joaca pentru copii, parcare pazita contra cost, sezlong si umbrela de paja contra cost, Wi-Fi, carucior pentru copii, patut gratuit pentru copii, scaunel pentru servit masa gratuit pentru copii;

Dotari camere: TV, cablu TV, minibar, mobilier nou, pardoseala gresie, baie cu dus ( in camerele duble ) sau

cada ( in garsoniere ), balcon ( 10 camere nu au balcon ), mobilier de balcon (masuta cu doua scaune), tamplarie PVC si geamuri termopan, protectie antiinsecte, aer conditionat (contra cost). Toate camerele au vedere la mare.

Modalitati de cazare:

• 1 copil sub 7 ani insotit de doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar .

• 2 copii sub 7 ani insotiti de doi adulti – achita o camera dubla iar pentru al doilea copil se achita 50 %

din tariful unui loc cu pat suplimentar.

• 1 copil indiferent de varsta insotit de 1 adult – se achita camera dubla integral.

• 2 copii sub 7 ani insotiti de 1 adult – se achita camera dubla integral.

• Pat suplimentar pentru copil (pana la varsta de 16 ani) – 50 % din tariful unui loc de cazare / noapte

• A treia persoana adulta in camera (peste 16 ani) achita 75% din tariful unui loc de cazare / noapte si primeste un pat suplimentar.

• Nu se admit in camera mai mult de trei adulti sau o familie formata din doi adulti si doi copii sub 16 ani;

• In camera se admite doar un singur pat suplimentar.

Servicii de masa :

• Serviciile de masa se asigura in regim bufet suedez pentru micul dejun si a la carte pe baza de bonuri valorice (pentru pranz si cina). Micul dejun bufet suedez este servit intre orele 07.00 – 10.00 ;

• Pentru varianta de mic dejun bufet achitata de doi adulti, un copil pana la varsta de 7 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez si are acces gratuit o ora / zi la parcul de joaca pentru copii. Copii peste 7 ani sau al doilea copil cu varsta peste 2 ani platesc micul dejun integral. Serviciile de masa mic dejun bufet vor fi achizitionate obligatoriu pentru toti membri familiei tinand cont de gratuitatile acordate.

• Pentru varianta de masa pensiune completa (mic dejun bufet suedez si bonuri valorice pentru celelalte mese) achitata de doi adulti, un copil pana la varsta de 7 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez, primeste gratuit pat suplimentar si are acces gratuit o ora / zi la parcul de joaca pentru copii. Copii peste 7 ani sau al doilea copil cu varsta peste 2 ani platesc micul dejun integral. Serviciile de masa mic dejun bufet vor fi achizitionate obligatoriu pentru toti membri familiei tinand cont de gratuitatile acordate.

Taxa de parcare este de 5 RON / zi / autoturism.

Pentru animalele mici de companie (caini, pisici, maimute) se achita 50% din tariful unui loc de cazare / animal / noapte.

Camera single este 80 % din tariful unei camere duble si nu are balcon.

Facilitati copii :

• Un copil cu varsta sub 7 ani are gratuitate la cazare daca doarme in pat cu parintii;

• Al doilea copil sub 16 ani care doarme in pat cu parintii plateste 20 % din tariful unui loc;

• Un copil pana la varsta de 7 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez daca doi adulti platesc micul dejun.

• Un copil pana la varsta de 7 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez, primeste gratuit un pat suplimentar si are acces gratuit o ora / zi la sala de jocuri electronice, daca doi adulti platesc servicii de masa de minim 105 lei / zi / adult (pensiune completa).

• Un copil sub 7 ani are acces gratuit la parcul de joaca pentru copii pe toata durata sejurului daca parintii achizitioneaza un pachet de minim 5 nopti cazare cu cel putin mic dejun bufet suedez.

• Pentru copii cu varsta pana la doi ani se asigua carucior gratuit (in limita numarului disponibil).

• Pentru copii cu varsta pana in doi ani se asigura patut de copil gratuit (in limita numarului disponibil)

Pentru copii cu varsta pana la doi ani se asigura in restaurant scaun de masa gratuit (in limita numarului disponibil)

Sala de conferinte:

• Se asigura gratuit grupurilor organizate cazate in hotelul Meteor;

• Pretabila oricarui tip de aranjament;

• Dotari : aer conditionat, sonorizare, flip – chart, videoproiector, laptop, Wi-Fi;

Servicii fara plata :Pastrarea obiectelor de valoare in seiful de la receptie. Hotelul este exonerat de raspundere in cazul in care turistii pastreaza obiectele de valoare si valorile in alt loc (camera, masina, etc) decat in seiful de la

receptie;Asigurarea la cerere a jocurilor de table, remi, numai in sala de jocuri;Primirea si predarea corespondentei; Furnizarea de informatii turistice, informatii CFR, informatii transport auto; Transmisii fax national maxim doua pagini; Acces la un sistem cu iesire la internet(intre 15 si 30 minute in functie de solicitari);Trezirea turistilor;Internet Wi–Fi. Este INTERZIS :Utilizarea oricaror aparate electrice pentru prepararea hranei, incalzirea apei, etc; Utilizarea oricaror masinii de gatit / aparate cu flacara deschisa; Prepararea hranei in camera; Pastrarea obiectelor de valoare si valorilor in alte locuri decat in seiful de la receptie; Primirea in camera a altor persoane decat cele declarate la receptie;Depasirea orelor de vizita.

Citeste mai mult ...


Preturi incepand de la .
Rezerva acum

Vezi direct pe harta Google ™ waze waze

Rezerva acum o camera:

Camera dubla, 2 adulti

Data intrare Data iesire Numar zile Pret minim / camera Variante masa