Hotel Vera, Eforie Nord

Descriere : hotelul este situat in centrul statiunii, la 5 minute de plaja. Complexul este format din trei corpuri de cladire(CORPA A - 4 ETAJE, CORP C - 3 ETAJE, CORP B - 2 ETAJE(FARA LIFT), piscina exterioara, inaugurata in 2013, si 2 restaurante. Toate spatiile de cazare ale hotelului sunt prevazute cu aer conditionat, TV cu cablu, frigider, conexiune la internet wireless si telefon. In corpul A este amenajat un restaurant a la carte cu salon si terasa acoperita, care va ofera preparate romanesti si internationale. In corpul C functioneaza un restaurant cu linie de autoservire si o capacitate de 250 de locuri. Piscina exterioara a hotelului se afla in corpul C si este prevazuta cu zona spatioasa pentru sezlonguri, dusuri cervicale si sectiune speciala pentru copii. Hotel Vera Eforie Nord dispune de parcare proprie gratuita, in limita locurilor disponibile.

Dotari camere: Camerele duble dispun de televizor, cablu tv, minibar, telefon, aer conditionat, baie cu cabina de dus, senzori de fum, pardoseala din gresie si granit, internet wireless, sistem de incazire propriu, blacon cu mobilier (cu exceptia catorva camere din corpul B). In corpurile A si C, camerele de la etajul 1 beneficiaza de o terasa comuna.

Camerele standard din corpurile B si C au dimensiunea patului 1.60/2 m, iar camera dubla standard in corpul A are dimensiunea patului 1.80/ 2m.

Camerele economice sunt situate in Corpul B si nu au balcon. Camerele standard sunt situate in toate cele trei corpuri si au balcoane.

Camerele duble superioare sunt amplasate doar in corpul C, au vedere catre strada si sunt dotate cu mobilier diferit.

Apartamentele sunt formate din living si dormitor. Apartamentele au aceleasi dotari ca si camerele duble, cu exceptia faptului ca in baie exista cada cu hidromasaj.

Apartamentele economice se afla in corpul B si nu au balcon. Apartamentele superioare sunt situate in corpul C, au vedere catre piscina si mobilier diferit.

PURTAREA BRATARII DE IDENTIFICARE ESTE OBLIGATOARIE PE TOATA PERIOADA SEJURULUI.

Servicii de masa: mic dejun bufet suedez; Pranz/cina - 40 lei/zi/persoana a la carte sau 50 lei/persoana/zi-bufet.

Pranzul si cina nu sunt conditionate de ora si vor fi servite la alegerea turistului in restaurantul cu servire a la carte in corpul A al complexului. Pentru restaurantul tip bufet din corpul C al complexului pranzul si cina se vor servi doar in perioada 16.07-27.08.2016 si dupa urmatorul program: pranz 12.30-15.00 si cina 18.00-20.30. Turistii vor opta la ahizitionarea pachetului pentru servirea mesei in regim bufet sau servirea mesei pe baza fisa cont. Contravaloarea mesei va fi incarcata pe card valoric si se poate consuma incepand cu prima zi de cazare pana cel mult in ziua plecarii, dar nu mai tarziu de ora 12.00.

IMPORTANT : Repartizarea locurilor de cazare se face la momentul check inn fara a se garanta de catre agentie un anumit corp/etaj/camera.

Citeste mai mult ...


Preturi incepand de la .
Rezerva acum

Vezi direct pe harta Google ™ waze waze

Rezerva acum o camera:

Camera dubla, 2 adulti

Data intrare Data iesire Numar zile Pret minim / camera Variante masa