Hotel Felix, Eforie Nord

Situare: In zona de sud a statiunii Eforie Nord la cateva minute de centrul statiunii, vis – a – vis de Hotel Europa, la circa 100 m de plaja Belona.

Capacitate: 5 nivele, 299 camere: 20 apartamente, 127 camere cu pat matrimonial si 152 camere cu doua paturi. Toate corpurile de cazare au vedere partiala la mare.

Dotari generale: Restaurantul Perla Marii situat la circa 10 metri fata de Hotel Felix. Restaurantul dispune de o capacitate de 700 locuri in saloane, 600 locuri terasa acoperita.

Dotari camere: TV, minibar, baie, A.C., telefon.

Servicii masa: Masa se serveste in restaurantul propriu in sistem de B.V. Mic Dejun (inclus in cazare)-25 lei/persoana, Pranz sau cina 40 lei/persoana; pensiune completa 105 lei/persoana. Sunt obligatorii servicii de masa minim demipensiune.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti: Copiii cu varsta intre 0-12 ani : primul copil are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; al doilea copil este obligatorie achizitionarea patului suplimentar. Copiii cu varsta intre 12-18 ani: obligatoriu achizitionarea patului suplimentar, 50% din contravaloarea unui loc in camera dubla.Al treilea adult cazat in camera dubla vaachita 50% din tariful de cazare al unul loc in camera dubla si mic dejun integral.

Servicii gratuite:AC, tv, frigider, informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si corespomdentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport.

Servicii cu plata: spalatorie, parcare, telefon si taxa de statiune se achita la receptie.

Oferta speciala: 6 nopti cazare+1 noapte cazare gratis pentru sejururi in perioada 01.06-01.07.2016 sau 26.08-10.09.2016.

Citeste mai mult ...


Preturi incepand de la .
Rezerva acum

Vezi direct pe harta Google ™ waze waze

Rezerva acum o camera:

Camera dubla, 2 adulti

Data intrare Data iesire Numar zile Pret minim / camera Variante masa