Hotel Opal - Dubla Standard, Cap Aurora

Situare: In partea nordica a peninsulei Cap Aurora fiind amplasat pe faleza din statiune, la 50 de metri de plaja.

Dotari generale: 216 camere duble, din care 150 cu vedere la mare, 15 apartamente cu living, dormitor si 2 balcoane, toate cu vedere spre mare, restaurant, cofee lounge, 4 sali de conferinte si teren de tennis.

Dotari camere: balcon, CATV, telefon, AC si minibar. Suplimentul pentru vedere mare - 10 lei/zi se achita la receptie in functie de disponibilitate.

Servicii masa: micul dejun bufet suedez (25 lei/zi/persoana) iar valoarea nu poate fi folosita pentru alte mese. Masa poate fi servita la Restaurant Opal in sistem bufet suedez pentru minim 30 persoane. O masa principala este 45 lei/zi/persoana.

Facilitati: Copiii pana in 12 ani au gratuitate la cazare cu 2 adulti in camera (fara pat suplimentar) cu asigurarea micului dejun dupa cum urmeaza: copiii mai mici de 5 ani beneficiaza de micul dejun gratuit, iar copiii cu varste intre 5-12 ani achita 50% din valoarea acestuia; copiii peste 12 ani achita micul dejun intreg. Copiii peste 12 ani cazati in camera cu doi adulti achita obligatoriu patul suplimentar si micul dejun intreg. Al 2-lea copil in camera achita obligatoriu un pat suplimentar.

Citeste mai mult ...


Preturi incepand de la .
Rezerva acum

Vezi direct pe harta Google ™ waze waze

Rezerva acum o camera:

Camera dubla, 2 adulti

Data intrare Data iesire Numar zile Pret minim / camera Variante masa